Vrste treninga

VRSTE TRENINGA 

Uz optimalnu mešavinu Technogym sprava za vežbanje i Impulse Cube savršenog trenažera za funkcionalni trening Smart Life Fitness Centar odgovara na uslove najzahtevnijih i najspremnijih vežbača, bilo da je reč o individualnim personalnim treninzima, polu-individualnim ili grupnim treninzima koji broje maksimalno do 5 članova. 

FUNKCIONALNI TRENING 

Zanimljiv, brz trening  kojim možete regulisati svoju telesnu masu i smanjiti masne naslage ali takođe možete i uticati na povećanje mišićne mase, u zavisnosti od metoda.

BOX

Boxing Fitness program je koncipiran tako da unapredi zdravstveno-fizičke performanse vežbača. Program je baziran na treninzima visokog intenziteta, na kojima se u proseku sagori i do 500 kalorija za manje od sat vremena treninga. Rektreativno bavljenje boksom poboljšava vašu psiho-fizičku kondiciju, smanjuje nivo stresa, povećavajući pri tom izdržljivost vašeg organizma i za relativno kratko vreme donosi vam željene rezultate. Trening se sastoji iz:

Warm up - zagrevanja

Boxing workout - učenja tehnika pravilnog izvođenja udaraca; treniranje na džaku/vreći za udaranje; rad na poboljšanju koordinacije pokreta

Cool down - hlađenja

Istezanja. 

JUMPING FITNESS 

Smart Life Fitness Centar premijerno donosi novi vid vežbanja kod nas, Jumping fitness.

Njegova osnova je trambolina. Koncipiran je tako da angažuje preko 400 mišića u vašem telu, što je duplo više nego kod klasičnog kardio treninga, i kao takav predstavlja efikasan način za smanjivanje telesne težine, uz povećanje fizičke kondicije. Jumping fitnes je sveobuhvatan trening jer utiče na sve regije tela. Zahvaljujući posebno osmišljenoj kombinaciji targetiranih vežbi uz odgovarajuće ritmove muzike poboljšava motoriku, koordinaciju pokreta, osećaj ravnoteže, izdržljivost i sprečava bolove u leđima. 

Jumping fitnes vas čini srećnim, jer se tokom treninga luči hormon sreće, endorphin, i zato ga smatraju idealnom formulom protiv stresa. 

Zaboravite na vaše godine, fizičku spremnost, jer ništa od toga nije presudno za jumping fitnes vežbanje. Tehnike su lake za savladavanje i garantovano daju brze i vidljive rezultate, a zahvaljujći mekom doskoku u mrežicu trampoline, vaši zglobovi su pošteđeni povreda.